paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Apachetraan

Kracht Steen Apachetraan

Apachetraan is een mooie roodbruine krachtsteen die bescherming en aarding biedt. Gebruikt voor emotionele balans en genezing.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Apachetraan | Gratis Paragnosten Kracht Steen Apachetraan | Gratis Paragnosten

Kracht Steen Apachetraan

apachetraan

Apache Tear is een type Krachtsteen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het is een soort donkere, transparante vulkanische glas dat ontstaat door snelle afkoeling van lava. Het wordt vaak geassocieerd met rouw en verdriet, en wordt gebruikt om emotionele healing te bevorderen.

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Apachetraan | Gratis Paragnosten
Apachetraan verkregen uit de gronden van Arizona | GratisParagnost
Arizona is een belangrijke producent van verschillende soorten krachtstenen, zoals turkoois, peridoot en Kracht Steen Apachetraan, die vanuit de bodem worden gewonnen en gebruikt worden voor de productie van sieraden en decoratieve voorwerpen. De winning van deze krachtstenen is ook een belangrijke bron van inkomsten voor de staat en trekt toeristen uit alle hoeken van de wereld aan, die graag de prachtige krachtstenen willen zien, kopen en gebruiken.

Eigenschappen van edelsteen Apachetraan

Apache Tear is een beschermende krachtsteen die wordt gezien als een steun voor mensen die door verlies en verdriet gaan. Het wordt ook gezien als een helende krachtsteen die kan helpen bij het verwerken van emotionele trauma's. Apache Tear wordt gezien als een krachtige spirituele krachtsteen die kan helpen bij het verbinden met spirituele wezens en het ontwikkelen van helderziendheid en helderhorendheid.
Apache Tear is gemaakt van natrium en kalium, en bevat soms ook sporen van magnesium, ijzer, aluminium, silicium en titanium.
Apache Tear wordt geassocieerd met het hartchakra en wordt gebruikt om emotionele blokkades en verdriet te verminderen en het hartchakra te versterken. Het wordt ook gebruikt om het derde oogchakra en het kruinchakra te openen, waardoor het mogelijk is om spirituele en paranormale waarnemingen te ontwikkelen.
tentoon Kracht Steen Apachetraan | Gratis Paragnosten Kracht Steen Apachetraan | Gratis Paragnosten
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen