Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-gratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, zoals beloofd hier mijn 1e bedankje voor jou op mediums.nl. We kennen mekaar al maanden maar het voelt voor mij alsof ik je al jarenlang ken. Je bent supergoed en betrouwbaar en zit er nooit naast. Het maakt niet uit als iets (wat) langer duurt maar uiteindelijk komen al jouw voorspellingen wel uit. Ik heb daar dus alle vertrouwen in en wacht gewoon erop. Mijn kwestie is nogal pittig maar dankzij jouw antwoorden en adviezen heb ik alle vertrouwen in een hele goede en mooie afloop. Ik houd je van alles op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Je krijgt ook de hartelijke groeten van mijn vriendin S en ook een bedankje. God bless u my angel and keep up the good work. Succes in al wat je doet.

Judy xxx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina, Je bent een zeer goede paragnoste want je kon zeer zeldzame dingen zeggen uit mijn verleden. Het leek net of je er had gestaan met een bandopnemer. Je geeft ook heel veel steun voor de toekomst en heb er het volste vertrouwen in dat alles uitkomt. Trouwens er zijn al dingen die uitgekomen zijn.




Ervaring van AgP met paragnost Nina   Ervaring van AgP met paragnost Nina   Ervaring van AgP geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Ik bel Paloma geregeld en elke keer weet zij mij weer op weg te helpen. Ze kan goed invoelen ook bij de ander en helpt je met de juiste stappen te zetten. Haar voorspellingen beginnen uit te komen en Paloma geeft goede adviezen hoe te handelen in mijn geval in de liefde. Ze geeft me vertrouwen maar praat je zeker niet naar de mond. Ook als het minder leuk is, vertelt zij het. Dat maakt haar consult juist zo sterk. Met liefde helpt ze je op weg. Aanrader.




Ervaring van Sandra met paragnost Paloma   Ervaring van Sandra met paragnost Paloma   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Dag Sabrina, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet. U voelde me onmiddellijk goed aan, waardoor ik een bepaalde rust over mij kreeg, Warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Myriam met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Myriam geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met paragnost Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Beste Stephanie, dank, dank, dank voor uw geduld. Oprecht zuivere stem/persoon. Uw energie, laat deze u eeuwig beschermen.

Zo zuiver, sommige collega's van u bezitten deze kracht ook.

Liefs M.




.




Ervaring van Marieke met paragnost Stephanie   Ervaring van Marieke met paragnost Stephanie   Ervaring van Marieke geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Lieve Zoya,

Hartelijk dank voor het mooie gesprek. Ik belde gespannen en hing ontspannen op. Ik sta nu weer volledig in mijn kracht.




Ervaring van E met paragnost Zoya   Ervaring van E met paragnost Zoya   Ervaring van E geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Norah
  Ervaring met paragnost Norah
  Ja Norah is zeker een aangename dame om mee te praten, ik wacht af wat je mij vertelde .
Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Norah   Ervaring van Inge met paragnost Norah   Ervaring van Inge geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Lieve Mari Elena, de afgelopen weken ben je echt mijn steun en toeverlaat geworden. Fijne gesprekken, veel inzichten gekregen en veel geleerd. Liefs, Em.




Ervaring van Em met paragnost Mari Elena   Ervaring van Em met paragnost Mari Elena   Ervaring van Em geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gabie
  Ervaring met paragnost Gabie
  Woww, Gabie kwam met een legging waar ik sprakeloos van werd. Ze gaf de juiste info de juiste persoonsomschrijving en wist met exacte woorden te beschrijven wat er speelt.
Ze is erg vriendelijk begripvol en heeft een luisterend oor.
Ik dankje enorm voor dit rustgevende gesprek. En ik bel je Gauw weer. Wachtend op mijn mooie voorspelling.
Grtjs
.




Ervaring van Tasja met paragnost Gabie   Ervaring van Tasja met paragnost Gabie   Ervaring van Tasja geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha. Bedankt voor je advies. Alles wat je heb verteld is uitgekomen. Ik ben echt verbaasd over wat jij kon vertellen over mij. Ik raad iedereen aan om contact met jou op te nemen. Ik geef je een 10.




Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je behoort op deze lijn tot de top drie. Je bent zo zuiver in je readings.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Top medium en voorspellingen komen in no time uit. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita met paragnost Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hi Tabitha, alles wat jij zegt is uitgekomen. Eng weliswaar want is binnen 2 weken uitgekomen. Ik hoef jouw weinig te vertellen helemaal top.




Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met paragnost Carola   Ervaring van K met paragnost Carola   Ervaring van K geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wauw. Ik zei alleen mijn geboorte datum en in detail kwam de status met degene waar ik verliefd op ben naar boven. Zonder dat ik er uberhaupt een vraag over stelde. Heel bijzonder.




Ervaring van Merel met paragnost Gunter   Ervaring van Merel met paragnost Gunter   Ervaring van Merel geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Wauw. in 1 woord fantastisch. Zonder veel text en uitleg kon je de situatie schetsen.




Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Snel en gedetailleerd consult. Ik hang de vlag uit als de stunt gebeurd.
Bedankt Tess.




Ervaring van Gaby met paragnost Tess   Ervaring van Gaby met paragnost Tess   Ervaring van Gaby geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Serena4gen
  Ervaring met paragnost Serena4gen
  Heel zuiver zonder iets te vertellen alles juist, nu hopen dat waarvoor ik belde uit gaat komen, Ik laat het je weten.
Liefs linda.




Ervaring van Linda met paragnost Serena4gen   Ervaring van Linda met paragnost Serena4gen   Ervaring van Linda geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine is zeker een aanwinst op de lijn en behoort inmiddels tot mijn top 3. Eerlijk, recht voor zn raap en blijft bij haar standpunt. Iets wat ik erg waardeer omdat ik vaak in mijn emotie zit op dat moment en later het kwartje valt die mij bevestigt dat ze gelijk had. Ook blij dat ze de kleinste details opnoemt die mss voor een ander irrelevant is maar voor mij een erg belangrijk om ook te weten. Daarom altijd een feest om met Sabine te bellen. Ga zo door en hoop dat je een blijvertje bent op deze toplijn. Gr en tot gauw Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Lieve man om mee te praten, voelt goed aan en is geduldig. Zachte stem en zijn voorspellingen zijn juist.




Ervaring van Sel met paragnost John   Ervaring van Sel met paragnost John   Ervaring van Sel geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Positief dankjewel Tess. Hou jou op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Tess   Ervaring van Angela met paragnost Tess   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bonny
  Ervaring met paragnost Bonny
  Een toppertje. Ik laat het je weten.
Dankjewel .




Ervaring van Linda met paragnost Bonny   Ervaring van Linda met paragnost Bonny   Ervaring van Linda geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Antonia
  Ervaring met paragnost Antonia
  Na Antonia gesproken te hebben kreeg ik een ontzettende huilbui, eindelijk dat luchtte op. Ik zat zo vast in mijn verdriet, eindelijk iemand die mij kon helpen. Ik heb mijn pijn en verdriet een plekje kunnen geven en mijn vastgelopen leven weer oppakken. Dank je wel Antonia, ik kan weer door.




Ervaring van Ineke met paragnost Antonia   Ervaring van Ineke met paragnost Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Wat een vriendelijke man die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van wendy met paragnost Sid   Ervaring van wendy met paragnost Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Heel lieve en straffe madam in haar voorspellingen. Ik bel haar geregeld en altijd staat ze me geduldig te woord en geeft me bevestiging en inzichten.




Ervaring van Hey Meissie met paragnost Cassandra   Ervaring van Hey Meissie met paragnost Cassandra   Ervaring van Hey Meissie geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Xandra
  Ervaring met paragnost Xandra
  Xandra is goed met tijd en geeft snelle antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Sel met paragnost Xandra   Ervaring van Sel met paragnost Xandra   Ervaring van Sel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Heel goed medium, komen veel dingen uit ik zou binnen de maand uitbetaald krijgen van verzekering en na een week gebeurde het, hopelijk komt het ook goed met de rest zoals je gezegd hebt afwachten nu, je verdiend een dikke ster.




Ervaring van Sonia met paragnost Erika   Ervaring van Sonia met paragnost Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Super gesprek gehad
Dank je wel .




Ervaring van Linda met paragnost Beau   Ervaring van Linda met paragnost Beau   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya, je bent de beste. Je hebt mij kunnen kalmeren, met uw wijsheid en uw hulp. Dank je wel Zoya, we horen elkaar nog. Liefs Sabine.




Ervaring van Sabine met paragnost Zoya   Ervaring van Sabine met paragnost Zoya   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Helaas werd de verbinding verbroken. Kan haast niet geloven dat wat je zei echt klopte. Je bent echt verschrikkelijk goed. Ik ga je bellen om het gesprek af te maken.

Gr.linda.




Ervaring van Linda met paragnost Petrus   Ervaring van Linda met paragnost Petrus   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Lieve Shiloh,
Geweldig lief ben je en met humor.
Zo open en eerlijk en direct.
Je 1e voorspelling over mijn appartement is al uitgekomen.
Als de rest ook uit komt, heb je min of meer mijn leven gered.
Fantastisch ben je.
Ik bel je snel weer voor vervolg stappen.
Liefs xxx.




Ervaring van Angel met paragnost Shiloh   Ervaring van Angel met paragnost Shiloh   Ervaring van Angel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-gratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnosten-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden