Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-gratis.nl


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.




Ervaring van C. met paragnost Lisa   Ervaring van C. met paragnost Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met paragnost Desteny   Ervaring van A.S met paragnost Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hay lieverd, jou voorspelling is helemaal uitgekomen. Je bent een topper. Groetjes vanuit New York .




Ervaring van Nunu met paragnost Joke   Ervaring van Nunu met paragnost Joke   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  lieve lisa .wat ben jij goed met je waarnemingen je weet van mij moeilijke weg en zei niet angstig zijn ze gaan allemaal hun papieren tekenen en dat is uit gekomen. bedankt hier voor.en ik houd je op de hoogte, groet loes.




Ervaring van loes met paragnost Lisa   Ervaring van loes met paragnost Lisa   Ervaring van loes geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Lieve Nina ik wil je bedanken voor het mooi gesprek, en inzichten die je mij gegeven hebt vandaag Ik wacht het rustig af. Dankje wel Nina voor alles.




Ervaring van Verginia met paragnost Nina   Ervaring van Verginia met paragnost Nina   Ervaring van Verginia geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Tancy,
Bedankt voor het fijne, duidelijke en respectvolle gesprek zonet. Heeft inzicht gegeven en een positieve kijk op de toekomst. Ondanks het minder leuke inzicht.
Ik heb je niet meer persoonlijk kunnen bedanken daarom via deze weg.
Bedankt.




Ervaring van Inge met paragnost Tancy   Ervaring van Inge met paragnost Tancy   Ervaring van Inge geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Zeer bijzonder gesprek gehad vanavond met Tabitha. Ze kon me erg veel vertellen over een speciale (heftige) situatie. Op naar de toekomst en ik laat gauw van me horen als er ontwikkelingen zijn. Thx Tabitha




Ervaring van O met paragnost Tabitha   Ervaring van O met paragnost Tabitha   Ervaring van O geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  U bent een geweldige vrouw een lieve moederfiguur en zeer motiverend, u bezit de krachten van een Engel, hartelijk dank en ik laat u zeker weten wat er verder gebeurt,

Mooiste vond ik dat u meteen zei, wat is er gebeurt, hahaha

Sweet dreams en een grote knuffel van mij

R

.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kaatje
  Ervaring met paragnost Kaatje
  Kaatje gaat direct op haar gevoel af na het bijken van mijn foto , voelde ze meteen aan wat er aan de hand was , ze heeft me letterlijk van mijn stoel geblazen en ze is heel vrolijk en lief .
Ik voelde mij weer helemaal opgeladen na ons gesprek .
Bedankt Kaatje je bent de max ..




Ervaring van Twijfelaar met paragnost Kaatje   Ervaring van Twijfelaar met paragnost Kaatje   Ervaring van Twijfelaar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope,

Normaal gesproken plaats ik pas een getuigenis wanneer er voorspellingen uitgekomen zijn.
Maar jij hebt me van mijn sokken geblazen

Bedankt voor je voorspellingen, en ik laat hier zeker nog een berichtje achter wanneer ze uitgekomen zijn.

Veel liefs N.




Ervaring van N met paragnost Hope   Ervaring van N met paragnost Hope   Ervaring van N geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Dank je voor de mooie Reading en de healing. Het gaat mij zeker erg helpen de komende tijd. Waarvoor dank. Ik zie het allemaal positief tegemoet en blijf er in geloven. Dank je.




Ervaring van Mar met paragnost Sandra   Ervaring van Mar met paragnost Sandra   Ervaring van Mar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Hi Paloma,
Bedankt voor je geduld met mij. Ik bel je al wat jaren en er zijn inmiddels voorspellingen uitgekomen. Je bent echt goed, zeker met foto-readings. Nogmaals bedankt en tot snel weer eens. xx T.




Ervaring van Terese met paragnost Paloma   Ervaring van Terese met paragnost Paloma   Ervaring van Terese geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yoshua
  Ervaring met paragnost Yoshua
  Beste Yoshua,
Gisteren sprak ik u over de liefde. Ik vroeg u om een voorspelling te doen op korte termijn. U vertelde mij dat ik nog iets tegoed had, een bedrag waar ik toch blij van zou zijn. Ik kon dat helemaal niet plaatsen. Nou wat staat er vanmorgen op mijn rekening; een extra bonus van mijn werk. Okay nu heb ik weer hoop over de grote liefde dat komt aankomende zomer. Ik spreek u zeker nog wel eens.




Ervaring van Bewijs met paragnost Yoshua   Ervaring van Bewijs met paragnost Yoshua   Ervaring van Bewijs geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  wouw , deze man is kei goed , voeld direct de situatie aan en heb kei goed advies gehad . Dank je wel Meine .




Ervaring van An met paragnost Meine   Ervaring van An met paragnost Meine   Ervaring van An geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Heerlijke directe dame. NO bullshit, geen zweverige gelul, maar duidelijke antw. Voelt, ziet, geeft door en wijkt niet af van haar mening. Gotta love her. X.




Ervaring van Patricia met paragnost Tabitha   Ervaring van Patricia met paragnost Tabitha   Ervaring van Patricia geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sellena
  Ervaring met paragnost Sellena
  Ik vind je superleuke dame, je kreeg kippevel van mijn verhaal en van mij. Dank je wel voor je compliment, laat je weten, hoe t verder is verlopen. Grote knuffel van mij.




Ervaring van R met paragnost Sellena   Ervaring van R met paragnost Sellena   Ervaring van R geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marian
  Ervaring met paragnost Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met paragnost Marian   Ervaring van K met paragnost Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marian
  Ervaring met paragnost Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met paragnost Marian   Ervaring van K met paragnost Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Lineke   Ervaring van Angela met paragnost Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissi
  Ervaring met paragnost Sissi
  Goeie dag Sissi. Hartelijk dank vr het hele fijne, geruststellende gesprek van daarnet (17/01) zeer waardevol. Warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Sissi   Ervaring van Myriam met paragnost Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Dank voor het fijne gesprek. Laat het verleden los en kijk naar de toekomst. Nogmaals dank, Liefs.




Ervaring van Juanita met paragnost Violette   Ervaring van Juanita met paragnost Violette   Ervaring van Juanita geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Sow ik sta nog steeds perplex na de Reading van straks. Je kon tot in detail beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelt, zonder iets te zeggen. Je bent een topper.




Ervaring van J met paragnost Micha   Ervaring van J met paragnost Micha   Ervaring van J geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R met paragnost Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve cassandra,
Sind enige maanden bel ik je op. Van in het begin af zei je me dat er een bericht naar me toe ging komen van mijn ex. Voet bij stuk hield je en hoe vaak ik je ook opbelde altijd rustig en kalm bleef je en ongelooflijk maar waar je had gelijk alweer, vandaag kwam het bericht. Je bent een topmedium.




Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bonny
  Ervaring met paragnost Bonny
  Lieve bonny .
We hebben vandaag een heel mooi gesprek gehad. En wow ik sta nog versteld hoe u alles mag zien. Heel erg mooi alles klopte bedankt.
Een hele dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met paragnost Bonny   Ervaring van Anoniem met paragnost Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  wouw , Micha , je zat er knal op bij het bekijken van de foto's , je hebt me zeer sterk verbaast en alles wat je zei klopte .
je bent ook zeer lief en leuk om mee te praten .




Ervaring van Ikke met paragnost Micha   Ervaring van Ikke met paragnost Micha   Ervaring van Ikke geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Super liever dame, zeer aangename stem ik had haar een foto gestuurd en ze is zeer sterk en zeer snel in het aanvoelen van de situatie. Alles wat ze zei, klopte volledig was zeker mijn geld waard.




Ervaring van A. met paragnost Paloma   Ervaring van A. met paragnost Paloma   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Poppy-Jo
  Ervaring met paragnost Poppy-Jo
  Zeer aangename dame en voelt de dingen aan zoals ze zijn .
Dank je wel Poppy - Jo .




Ervaring van A. met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van A. met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Mina, heel erg bedankt voor al je voorspellingen de afgelopen jaren. Alle voorspellingen zijn uitgekomen. Ook die van eind december jl. Ik ben heel blij met jou als medium. Naast je voorspellingen heb je ook een mooi hart. Je bent eerlijk en je geeft eerlijk advies wat ik heel erg waardeer. Mijn dank is groot.




Ervaring van Hortence met paragnost Mina   Ervaring van Hortence met paragnost Mina   Ervaring van Hortence geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  En toch kom ik altijd bij jou terecht. Krisje uit M. Je weet wel je uitleg klopt. Heel logisch je hoort me nog.




Ervaring van Krisje met paragnost Dirk   Ervaring van Krisje met paragnost Dirk   Ervaring van Krisje geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Antonia
  Ervaring met paragnost Antonia
  Lieve Antonia
Jij hebt voor mij een tijd geleden de kaarten gelegd en bijzonder was dat je in details gebeurtenissen kon zien uit mijn verleden en jij mij overleden oma precies kon omschrijven heel bijzonder was dat .
Dank je voor de spirituele inzichten en het er toe geleid dat ik me hier verder in ga verdiepen. We houden contact xx.




Ervaring van JD met paragnost Antonia   Ervaring van JD met paragnost Antonia   Ervaring van JD geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met paragnost Odette   Ervaring van Marijke met paragnost Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Mathilda, dank voor het korte en bondige advies. Ik ga uw adviezen opvolgen.

Toin.




Ervaring van Toin met paragnost Mathilda   Ervaring van Toin met paragnost Mathilda   Ervaring van Toin geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Beste Anouk,

Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.
.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo medium Alex,

uw voorspelling kwam uit mijn vriend is weer bij me terug en het gaat goed.

met vriendelijke groeten,
Christa.




Ervaring van christa met paragnost Alex   Ervaring van christa met paragnost Alex   Ervaring van christa geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-gratis.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Paragnosten-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden